Kitchen Nieuws

Rijswijk! Comedy Kitchen komt eraan!

Soula Notos

November 30th, 2015

0 Comments

Donderdag 10 december 2015 komen de powervrouwen van Comedy Kitchen de Rijswijkse Schouwburg op zijn kop zetten. Comedy Kitchen serveert u een heerlijke comedynight in de kleine zaal van de Rijswijkse Schouwburg. Scherp, herkenbaar, eerlijk en persoonlijk! Vier comedians en cabaretiers zorgen er voor dat je zeker weten lachend het pand verlaat. Geniet van de gepeperde Berit Companjen (Comedy Factory), de energieke zelfspot van de Soula Notos (finalist Utrechts Cabaretfestival), de droge ontboezemingen van Vera van Zelm (finalist Culture Comedy Award, Toomler) en de absurde en rake typetjes van Jennifer Evenhuis (finalist Cameretten).

Verwacht een knallende comedy- en cabaretshow. Een avond met een bite! Kom ook!

Kaarten kun je hier bestellen.

 

71157_116907335018623_4637243_n

 

Comments are closed.